Manicures

GELMANICURE

nu €41,95

45 minuten

VOORDELEN VAN GELLAK:

GELMANICURE & SOAK OFF

€43,95

60 MINUTEN

LOOKS´ SO NATURAL

Exclusief gelpolish

nu €18

30 minuten

RELAXING HANDS!

Exclusief gelpolish

€12,50

15 minuten

GOOD LOOKS

Exclusief gelpolish

nu €23,00

45 min

Semi permanente I-Lak

Chipt uw nagellak al na 1 of 2 dagen? Heeft u geen zin om lang te moeten wachten tot uw nagels droog zijn? Wilt u mooi verzorgde nagels, maar wilt u geen kunstnagels? Kies dan voor een behandeling met I-Lak van Peggy Sage!

De semi permanente I-Lak blijft veel langer mooi dan traditionele nagellak, en verstevigt meteen de natuurlijke nagel, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang en stevig te worden. Uw nagels zijn direct na de behandeling droog, waardoor beschadiging van uw lak geen kans krijgt! U kunt meteen weer door met uw bezigheden.

De I-Lak is een sterke, , elastische gel, die zeer dun aangebracht wordt op de nagels. Hiermee heeft u bijna geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! De nagels glanzen prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen.

De Gel lak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel. Wij hebben keuze uit heel veel kleuren!

De gel lak blijft gemiddeld 2 weken zitten op de handen en 4-6 weken op de voeten, dit is per persoon afhankelijk. Hierbij speelt de nagelconditie en bijv. het werken met bepaalde stoffen en producten een grote rol.Omdat de gel lak meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten blijven verzorgen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven. 

De nagels zelf bijhouden en verzorgen is zeer eenvoudig. Belangrijk daarbij is in elk geval dat u minimaal 1 maal per dag de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie van Peggy Sage.

 

De SOAF OFF!

€ 10,- (€ 7,50 i.c.m. een andere handbehandeling)

Om er 100% zeker van te zijn dat de natuurlijke nagels niet beschadigen nadat u weken heeft kunnen genieten van een prachtige gellak, kun je de I-Lak het beste professioneel in de salon laten verwijderen. 

De lak wordt open gevijld zonder de natuurlijke nagel te beschadigen en er wordt gewerkt met een verzorgende  en revitaliserende aceton, die de natuurlijke nagels niet kan uitdrogen of beschadigen. De nagels weken ongeveer 20-30 minuten in de aceton, waarna wij de gellak professioneel met een zachte tool verwijderen.  

U hoeft zich geen zorgen te maken over de conditie van uw natuurlijke nagels na een professionele SOAK OFF! De nagels zijn onbeschadigd en hebben meer stevigheid dan voorheen. U kunt er voor kiezen om direct een nieuwe set te zetten. Dan is het écht elke dag een feestje om naar uw handen te kijken!
Nadieh Fikse
Eigenaresse & Erkend schoonheidsspecialiste