...Over het Franse merk

Peggy Sage is een professioneel Frans merk dat al meer dan 90 jaar zijn expertise inzet om producten te ontwikkelen in huidverzorging, manicure- & pedicureproducten, kunstnagelbouw & nagelkunst, , make-up en professionele training. Het merk wordt over de hele wereld vertegenwoordigd door topprofessionals. Schoonheidsspecialisten zijn zeer te spreken over de producten en de gerenommeerde kwaliteit.  De producten zijn onder zeer hoge eisen in laboratoria ontwikkeld. De producten worden continu verbeterd en verfijnd.

...Geschikt voor elk seizoen

Bij Peggy Sage is het onze obsessie om u de beste producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. Daar hoort deskundig advies bij van ons gepassioneerde team van schoonheidsconsultants. Met een Peggy Sage-product bent u verzekerd van onberispelijke kwaliteit die een onberispelijke schoonheid creëert. Omdat je per jaargetij schoonheidsproducten nodig hebt die zijn afgestemd op het seizoen, brengt Peggy Sage seizoensgebonden producten uit. Sommige van onze nieuwe producten worden dan het hele jaar door beschikbaar gesteld, terwijl een aantal producten alleen per seizoen beschikbaar zijn.

...Al meer dan 90 jaar schoonheidsexpertise

Wij trekken mannen en vrouwen aan bij van alle leeftijden. Peggy Sage is een merk dat schittert van de energie van de producten die we maken, even trendy als technisch, om de veranderende seizoenen te begeleiden. Onze filosofie is om een ​​uitgebreide selectie van kleuren en texturen, constante innovatie, onberispelijke kwaliteit en uitstekende klantenservice aan te bieden. Wij zijn HET professionele Franse lifestyle beauty-merk!